De 13e Rite van de Munay Ki is een prachtige baarmoederheling waarbij je haar in zachtheid en kracht opschoont van oude pijn en angst die je niet langer dient. Het brengt balans en ruimte om datgene te creëeren en te manifesteren waar je echt naar verlangt, want dat is wat je met de kracht van je baarmoeder kunt doen. Je leven zal makkelijker gaan stromen, in gevoel van verbondenheid en vrouwelijke kracht.

The Womb is not a place to store fear and pain.
The Womb is to create and to give birth to life.

Tijdens deze avond maken we in een cirkel van vrouwen contact met de in onze baarmoeder opgeslagen pijnen die we willen loslaten EN met wat we willen manifesteren nadat er weer creatie-ruimte is gekomen. In het ritueel werken we met de energie van onze harten, baarmoeders, het element water, bloemblaadjes, adem en intentie. Ook leer je hoe je deze rite in de loop van de tijd zelf bekrachtigt in verbinding met je eigen maancyclus.

Dit ritueel wordt doorgegeven van vrouw tot vrouw, womb to womb. Je kunt deze rite meerdere keren ontvangen, en eenmaal ontvangen kun je ‘m zelf ook doorgeven aan andere vrouwen. De rite is toegankelijk voor alle vrouwen, of je wel of niet menstrueert, of je wel of geen baarmoeder meer hebt.

Praktische informatie

Locatie: Centrum aan het Spaarne, zaal 1
Tijd: inloop vanaf 18.45, start avond 19.00 uur, eindtijd 22.00 uur is een richttijd.
Kosten: 35 euro (waarvan 15 euro aanbetaling).
Aanmelden: door een mail te sturen met je naam en telefoonnummer naar info@feminabulous.com en de aanbetaling over te maken.

Kijk voor meer informatie op: www.feminabulous.com of neem contact op met Rheatanya van den Berg (info@feminabulous.com)

fullsizeoutput_f3c